Уважението винаги стои - имало го е и си го има, каза

...
Уважението винаги стои - имало го е и си го има, каза
Коментари Харесай

Нешка хвали Илияна: Знае какво иска и как да го постигне

Уважението постоянно стои - имало го е и си го има, каза Раева за своята треньорка и кума 
Великата треньорка Нешка Робева дава изявление след края на спектакъла за 70 година художествена гимнастика в България. Минава Илияна Раева. Но не подминава. Напротив. Прегръща Нешка и ѝ благодари.

Всичко това след оня прочувствен миг след края на спектакъла, в който Илияна разгласи от сцената:  “Поклон пред една жена, постигнала най-големите триумфи. Една жена, чиито девойки са спечелили най-вече медали за България. Госпожо Робева, реверанс. ”

Как остри камъни и мощни фигури могат да се съберат след редица неизбежни искри при търкания и конфликти и още веднъж да гледат към триумфите на обичания на България спорт, дал на страната ни и света гордостта от плеяда златни девойки?

“С дебелоглав. Но и с поумняване ”, смее се Нешка Робева.

“Нормални неща са това, само че уважението постоянно стои, имало го е и си го има ”, споделя Раева, към момента прегърнала своята треньорка и кума.

Каква е днешната Илияна - бивше нейно златно момиче и сегашен президент на Българската федерация по художествена гимнастика, в очите на Нешка?

“Упорита. Знае какво желае и знае по какъв начин да го реализира ”, отвръща Робева.

Какво би поискала за времето след 70-ата годишнина на обичания спорт? “Да са живи и здрави страхотните ни треньори и да са също толкоз упорити и работливи надарените ни деца. Но най-важното в световен проект за цялото човечество е да няма война ”, сподели Нешка Робева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР